Megrendelői vélemények

Nagyon pontosan, megbízhatóan dolgozik. A megrendelt bútort az előzetesen megbeszélteknek megfelelően készítette el. A lakásban egyéb, előzetesen fel sem merült kisebb javításokat is elvégezte. Elégedettek voltunk a munkájával, másnak is jó szívvel ajánljuk.
(El Boubakri Aomar)

Oldal ajánlása

 

Az alábbiakban szabvány és egyedi konyhabútor megoldásokra teszünk javaslatot, de a műszaki tartalom más bútortípusokhoz is alkalmazható. A kínálat az alacsonyabb árfekvésű bútoroktól halad a magasabb felé. A korrekt tájékoztatás érdekében a bútorok műszaki információi mellett közöljük azok előnyeit, hátrányait, választásukhoz ajánlatot is írunk. Ha többet szeretne megtudni, kattintson a megoldásra.

Bútorok egyszerűtől a luxusig!

Konyha igényes egyszerűséggel.

A legkisebb árfekvésű bútorok. Ideális lehet panellakásokban, kisebb alapterületű konyhákban.

A modern megjelenésű konyha.

Bútor fényes felületekkel. A fiatalos megjelenésű bútor ötvözi az ECO bútorok kedvező árát az Optimum bútorok modern megjelenésével.

A mutatós konyha.

Ideális ár-érték aránnyal rendelkező bútorok. Ha a letisztult, modern formákat szereti, de nem akar vagyonokat fizetni, akkor Önnek erre van szüksége!

A korszerű konyha.

Belépés az exkluzív megjelenésű modern és antikolt bútorok világába. Egy bútorcsalád azoknak, akik a modern bútort minőségi alapanyagokból képzelik el; illetve akikhez a tömörfa megjelenés áll közel, de azt kedvezőbb feltételekkel szeretnék maguknak tudni.

A nemes konyha.

Belépés az exkluzív megjelenésű klasszikus bútorok világába. … az arisztokraták választása.

 

Válasszon igényei szerint! Most tényleg elérheti…

Minden egyes bútormegoldás egy csomag. Ami nemcsak azt jelenti, hogy az egyes elemek azonos műszaki tartalommal készülnek, de Ön többet is kap! Ugyanis a csomag tartalmazza az adott címre történő leszállítást és a bútor beépítését is. Nem kell fuvarost fogadni, vagy a beszerelés szakszerűtlenségétől aggódni. Álmai bútorát tisztán adjuk át. Minden gondot leveszünk a válláról! Ne feledje a 100 %-os megrendelői garanciát! Vajon ki más merne ilyet ajánlani Önnek?

Kérdése van? Ajánlatot szeretnék kérni.
Vissza a Főoldalra