Megrendelői vélemények

Maximálisan meg vagyok elégedve a Gábor munkájával. Egyedi munkát végzett nálunk, mivel cirkuszi lakókocsiba építtettünk be "Győzike stílusú" konyhabútort. Nagyon korrektnek, pontosnak ismertem meg a Gábort, rendkívül rugalmasnak, mivel 170 km-t utazott hozzánk a bútor beépítéséért. 4 hét volt a megbeszélt határidő, de 3 hét alatt elkészítette a bútort, ami egyébként megvalósította álmaimat, annyira tökéletes, precíz az utolsó apró pészletig! Gábor túllőtt a tervezésen is, saját ötletei alapján beletett olyan kiegészítőket, hogy még tökéletesebb, harmónikus legyen a bútor! Az árral is meg vagyok elégedve,ugyenz a bútor a konyhastúdióban a duplájába került volna! Köszönöm, hogy az álmom megvalósítottad! A jövöben is ha bútor kell csak hozzád fogok fordulni, a Családomnak, ismerőseimnek is csak Őt ajánlom!
(Ádámné Wertheim Kármen)

Oldal ajánlása

 

Az alábbiakban szabvány és egyedi konyhabútor megoldásokra teszünk javaslatot, de a műszaki tartalom más bútortípusokhoz is alkalmazható. A kínálat az alacsonyabb árfekvésű bútoroktól halad a magasabb felé. A korrekt tájékoztatás érdekében a bútorok műszaki információi mellett közöljük azok előnyeit, hátrányait, választásukhoz ajánlatot is írunk. Ha többet szeretne megtudni, kattintson a megoldásra.

Bútorok egyszerűtől a luxusig!

Konyha igényes egyszerűséggel.

A legkisebb árfekvésű bútorok. Ideális lehet panellakásokban, kisebb alapterületű konyhákban.

A modern megjelenésű konyha.

Bútor fényes felületekkel. A fiatalos megjelenésű bútor ötvözi az ECO bútorok kedvező árát az Optimum bútorok modern megjelenésével.

A mutatós konyha.

Ideális ár-érték aránnyal rendelkező bútorok. Ha a letisztult, modern formákat szereti, de nem akar vagyonokat fizetni, akkor Önnek erre van szüksége!

A korszerű konyha.

Belépés az exkluzív megjelenésű modern és antikolt bútorok világába. Egy bútorcsalád azoknak, akik a modern bútort minőségi alapanyagokból képzelik el; illetve akikhez a tömörfa megjelenés áll közel, de azt kedvezőbb feltételekkel szeretnék maguknak tudni.

A nemes konyha.

Belépés az exkluzív megjelenésű klasszikus bútorok világába. … az arisztokraták választása.

 

Válasszon igényei szerint! Most tényleg elérheti…

Minden egyes bútormegoldás egy csomag. Ami nemcsak azt jelenti, hogy az egyes elemek azonos műszaki tartalommal készülnek, de Ön többet is kap! Ugyanis a csomag tartalmazza az adott címre történő leszállítást és a bútor beépítését is. Nem kell fuvarost fogadni, vagy a beszerelés szakszerűtlenségétől aggódni. Álmai bútorát tisztán adjuk át. Minden gondot leveszünk a válláról! Ne feledje a 100 %-os megrendelői garanciát! Vajon ki más merne ilyet ajánlani Önnek?

Kérdése van? Ajánlatot szeretnék kérni.
Vissza a Főoldalra