Megrendelői vélemények

A megrendelt ajtókat a megbeszélt áron és időben leszállította és szakszerűen beszerelte. A tisztántartással és kezeléssel kapcsolatban is megkaptunk minden szükséges információt. Nagyon igényes munkát végzett, elégedettek vagyunk a végeredménnyel.
(Albert Sándorné)

Oldal ajánlása

 

Video-k:

 

Reklámvideo egy trendi konyhaszekrényről, mely Blum Servo Drive vasalatokkal lett szerelve. A szigetes konyhában élmény az élet.

 


 

Nyerjen bepillantást egy boldog család ünnepi hétköznapjaiba. Ez a modern konyha is Servo Drive-val lett szerelvényezve. Egyetlen "hátránya": túl gyorsan készül el a vacsora, a vendégekre várni kell.

 


 

A konyhatervezés egyik fontos eleme az ergonómia. Tekintse meg a videot, és győződjön meg a fiókos alsó szekrények nyújtotta előnyökről: kevesebb fáradtság, gyorsabb konyhai munka segíti a háziasszonyt.

 


 

A kamraszekrény is nyílhat érintésre. Fogantyúra már nincs is szükség.

 


 

Oldalt nyíló szekrényajtóknál a pántra pattintható fék teszi konfortosabbá a használatot.

 


 

A pánt belső szerkezetébe integrált fék célja az előbb látottakkal azonos. 2010 évi újdonság.

 


 

A modern konyhák felnyíló felsőszekrényeinek kialakítási lehetőségei üveges és tömör ajtóknál egyaránt azonos.

 


 

A legújabb fejlesztésű megoldás felnyíló ajtókra. Elektro-mechanikus működés a maximális kényelemért. Nincs többé elérhetetlen foganytú.

 

 

Ha a videok lejátszásával probléma lenne, kérjük töltse le a legfrissebb Adobe Flash plugin-t a böngészőjéhez! Köszönjük.

Vissza a Letöltésekre vagy a Főoldalra