Megrendelői vélemények

Maximálisan meg vagyok elégedve a Gábor munkájával. Egyedi munkát végzett nálunk, mivel cirkuszi lakókocsiba építtettünk be "Győzike stílusú" konyhabútort. Nagyon korrektnek, pontosnak ismertem meg a Gábort, rendkívül rugalmasnak, mivel 170 km-t utazott hozzánk a bútor beépítéséért. 4 hét volt a megbeszélt határidő, de 3 hét alatt elkészítette a bútort, ami egyébként megvalósította álmaimat, annyira tökéletes, precíz az utolsó apró pészletig! Gábor túllőtt a tervezésen is, saját ötletei alapján beletett olyan kiegészítőket, hogy még tökéletesebb, harmónikus legyen a bútor! Az árral is meg vagyok elégedve,ugyenz a bútor a konyhastúdióban a duplájába került volna! Köszönöm, hogy az álmom megvalósítottad! A jövöben is ha bútor kell csak hozzád fogok fordulni, a Családomnak, ismerőseimnek is csak Őt ajánlom!
(Ádámné Wertheim Kármen)

Oldal ajánlása

 

Video-k:

 

Reklámvideo egy trendi konyhaszekrényről, mely Blum Servo Drive vasalatokkal lett szerelve. A szigetes konyhában élmény az élet.

 


 

Nyerjen bepillantást egy boldog család ünnepi hétköznapjaiba. Ez a modern konyha is Servo Drive-val lett szerelvényezve. Egyetlen "hátránya": túl gyorsan készül el a vacsora, a vendégekre várni kell.

 


 

A konyhatervezés egyik fontos eleme az ergonómia. Tekintse meg a videot, és győződjön meg a fiókos alsó szekrények nyújtotta előnyökről: kevesebb fáradtság, gyorsabb konyhai munka segíti a háziasszonyt.

 


 

A kamraszekrény is nyílhat érintésre. Fogantyúra már nincs is szükség.

 


 

Oldalt nyíló szekrényajtóknál a pántra pattintható fék teszi konfortosabbá a használatot.

 


 

A pánt belső szerkezetébe integrált fék célja az előbb látottakkal azonos. 2010 évi újdonság.

 


 

A modern konyhák felnyíló felsőszekrényeinek kialakítási lehetőségei üveges és tömör ajtóknál egyaránt azonos.

 


 

A legújabb fejlesztésű megoldás felnyíló ajtókra. Elektro-mechanikus működés a maximális kényelemért. Nincs többé elérhetetlen foganytú.

 

 

Ha a videok lejátszásával probléma lenne, kérjük töltse le a legfrissebb Adobe Flash plugin-t a böngészőjéhez! Köszönjük.

Vissza a Letöltésekre vagy a Főoldalra