Megrendelői vélemények

Gábort mindazoknak a figyelmébe ajánlanám, akik igényes, precíz munkára vágynak, akiknek fontos, hogy az a bútor még 20 év múlva is bútor legyen, akik nem csak gyorsan akarnak valamit a konyhába/ szobába, hanem szakítanak időt arra, hogy a legjobb megoldást válasszák ki, a leginkább odaillő bútort készíttessék el. Gábor NEM máról holnapra dolgozik, viszont a kész művet már nem is bútornak nevezném, hanem alkotásnak, nem csak egy használati tárgyat kaptunk, hanem egy csodálni való remeket. Eddig még minden barátunk, aki meglátta a Gábor által készített csodát, úgy nyilatkozott, hogy a bútor tökéletesen harmonizál a környezettel, és el sem tudnának oda mást képzelni. Hála és köszönet ennek a remek szakembernek, aki odafigyelt minden részletre, leegyeztetett minden problémás részt, és a végén olyan fantasztikus szekrénysort kaptunk, amit nem is álmodtunk, de ami nélkül ma már el sem tudjuk képzelni a nappalinkat.
(Monoriné Stekler Anikó)

Oldal ajánlása

 

Üdvözöljük!
Ahhoz, hogy a kívánt tanulmányunkat letölthesse, szeretnénk megkérni, hogy adja meg e-mail címét és nevét! Az email cím megadásával ön elfogadja a weboldal szabályzatát ami szerint autómatikusan feliratkozik hírlevelünkre.
Az email cím többszöri megadásával a hírlevélre való feliratkozás csak egyszer történik meg!

Az email cím megadása után kérjük ellenőrzizze email postafiókját, ahová egy levelet fogunk küldeni, amely segítségével letöltheti a tanulányunkat!
Köszönjük!

Feliratkozás hírlevélre
Név:
E-mail: