Megrendelői vélemények

Maximálisan meg vagyok elégedve a Gábor munkájával. Egyedi munkát végzett nálunk, mivel cirkuszi lakókocsiba építtettünk be "Győzike stílusú" konyhabútort. Nagyon korrektnek, pontosnak ismertem meg a Gábort, rendkívül rugalmasnak, mivel 170 km-t utazott hozzánk a bútor beépítéséért. 4 hét volt a megbeszélt határidő, de 3 hét alatt elkészítette a bútort, ami egyébként megvalósította álmaimat, annyira tökéletes, precíz az utolsó apró pészletig! Gábor túllőtt a tervezésen is, saját ötletei alapján beletett olyan kiegészítőket, hogy még tökéletesebb, harmónikus legyen a bútor! Az árral is meg vagyok elégedve,ugyenz a bútor a konyhastúdióban a duplájába került volna! Köszönöm, hogy az álmom megvalósítottad! A jövöben is ha bútor kell csak hozzád fogok fordulni, a Családomnak, ismerőseimnek is csak Őt ajánlom!
(Ádámné Wertheim Kármen)

Oldal ajánlása

 

Üdvözöljük!
Ahhoz, hogy a kívánt tanulmányunkat letölthesse, szeretnénk megkérni, hogy adja meg e-mail címét és nevét! Az email cím megadásával ön elfogadja a weboldal szabályzatát ami szerint autómatikusan feliratkozik hírlevelünkre.
Az email cím többszöri megadásával a hírlevélre való feliratkozás csak egyszer történik meg!

Az email cím megadása után kérjük ellenőrzizze email postafiókját, ahová egy levelet fogunk küldeni, amely segítségével letöltheti a tanulányunkat!
Köszönjük!

Feliratkozás hírlevélre
Név:
E-mail: