Megrendelői vélemények

Gábort mindazoknak a figyelmébe ajánlanám, akik igényes, precíz munkára vágynak, akiknek fontos, hogy az a bútor még 20 év múlva is bútor legyen, akik nem csak gyorsan akarnak valamit a konyhába/ szobába, hanem szakítanak időt arra, hogy a legjobb megoldást válasszák ki, a leginkább odaillő bútort készíttessék el. Gábor NEM máról holnapra dolgozik, viszont a kész művet már nem is bútornak nevezném, hanem alkotásnak, nem csak egy használati tárgyat kaptunk, hanem egy csodálni való remeket. Eddig még minden barátunk, aki meglátta a Gábor által készített csodát, úgy nyilatkozott, hogy a bútor tökéletesen harmonizál a környezettel, és el sem tudnának oda mást képzelni. Hála és köszönet ennek a remek szakembernek, aki odafigyelt minden részletre, leegyeztetett minden problémás részt, és a végén olyan fantasztikus szekrénysort kaptunk, amit nem is álmodtunk, de ami nélkül ma már el sem tudjuk képzelni a nappalinkat.
(Monoriné Stekler Anikó)

Oldal ajánlása

 

Tanulmányok:

A tanulmányok teljes tartalma a www.butormegoldasok.hu szellemi terméke és mindennemű felhasználása a szerző előzetes hozzájárulásával lehetséges.

  1. A szomszéd kertje mindig zöldebb?

Az ismert mondás igaz lehet Önre is, ha már szeretett volna valami olyat a birtokában tudni, amit már látott egy folyóiratban, TV-műsorban vagy ismerőségi körben. Amennyiben ez egy olyan dolog, ami az otthonszépítéssel kapcsolatos, töltse le a részletekért…

  1. Ön tudatos és tájékozott vevő?

A bevásárlás szinte mindennapos dolog, mégsem mindig olyan egyszerű. Volt már olyan helyzetben, amikor nem tudta eldönteni, melyik terméket vegye le a polcról? Még nehezebb tájékozottnak lenni akkor, ha ritkán kell döntenünk egy termékkörről. Ha tájékozott szeretne lenni a bútorok világában, tudjon meg mindent…

  1. Mindig az igényeinek megfelelőt választja?

Akkor Ön egy céltudatos, karakán személyiség. Mindaddig, míg egy vásárlási döntés után bevallotta magának: „talán a másik termék mégiscsak jobb lett volna…”. Mit szólna hozzá, ha megszabadítanám ettől a nyomasztó érzéstől? A tanulmány elolvasása után Ön is ki tudja választani a sok hasonló közül a legjobbat.

  1. Honnan ismerszik meg a jó szakember?

Ha ön már építkezett vagy felújított biztosan kapcsolatba lépett már szakemberekkel. Én abban is biztos vagyok, hogy nem sikerült mindig kiválasztani a legmegfelelőbbet. De mi a helyzet az asztalos szakmában? Ha szeretné a bútorát jó kezekben tudni, Akkor ez csak az Ön tanulmánya lehet.

  1. Mire kell odafigyelni a konyhaszekrény tervezésekor?

Ön tudja mi az a munkaháromszög? Hogyan lesz konyhájában mindennek helye? Miként válik a konyha robotolásból élmény teli élettérré? Hogyan spórolhat meg minden nap tetemes időt? Ha nem, akkor ez a tanulmány éppen Önnek íródott!

  1. Miből készül a bútor?

Tanulmány a műszaki fogékonyságú érdeklődők számára, amiben kiderül, hogy milyen anyagokból készült régen a bútor, és milyen anyagokból készül manapság. Reméljük abban is segítségükre lehetünk, hogy Önnek milyen alapanyagokat érdemes választania.

  1. Amit a régi bútorokról tudni érdemes

A tanulmány tulajdonképpen egy rövid bútortörténeti áttekintés. Kihagyhatatlan, ha érdekli a bútorok fejlődése. Az Ön bútorát mikor szerkesztették meg először? Most kiderülhet.

 

Vissza a Letöltésekhez