Megrendelői vélemények

Maximálisan meg vagyok elégedve a Gábor munkájával. Egyedi munkát végzett nálunk, mivel cirkuszi lakókocsiba építtettünk be "Győzike stílusú" konyhabútort. Nagyon korrektnek, pontosnak ismertem meg a Gábort, rendkívül rugalmasnak, mivel 170 km-t utazott hozzánk a bútor beépítéséért. 4 hét volt a megbeszélt határidő, de 3 hét alatt elkészítette a bútort, ami egyébként megvalósította álmaimat, annyira tökéletes, precíz az utolsó apró pészletig! Gábor túllőtt a tervezésen is, saját ötletei alapján beletett olyan kiegészítőket, hogy még tökéletesebb, harmónikus legyen a bútor! Az árral is meg vagyok elégedve,ugyenz a bútor a konyhastúdióban a duplájába került volna! Köszönöm, hogy az álmom megvalósítottad! A jövöben is ha bútor kell csak hozzád fogok fordulni, a Családomnak, ismerőseimnek is csak Őt ajánlom!
(Ádámné Wertheim Kármen)

Oldal ajánlása

 

Tanulmányok:

A tanulmányok teljes tartalma a www.butormegoldasok.hu szellemi terméke és mindennemű felhasználása a szerző előzetes hozzájárulásával lehetséges.

  1. A szomszéd kertje mindig zöldebb?

Az ismert mondás igaz lehet Önre is, ha már szeretett volna valami olyat a birtokában tudni, amit már látott egy folyóiratban, TV-műsorban vagy ismerőségi körben. Amennyiben ez egy olyan dolog, ami az otthonszépítéssel kapcsolatos, töltse le a részletekért…

  1. Ön tudatos és tájékozott vevő?

A bevásárlás szinte mindennapos dolog, mégsem mindig olyan egyszerű. Volt már olyan helyzetben, amikor nem tudta eldönteni, melyik terméket vegye le a polcról? Még nehezebb tájékozottnak lenni akkor, ha ritkán kell döntenünk egy termékkörről. Ha tájékozott szeretne lenni a bútorok világában, tudjon meg mindent…

  1. Mindig az igényeinek megfelelőt választja?

Akkor Ön egy céltudatos, karakán személyiség. Mindaddig, míg egy vásárlási döntés után bevallotta magának: „talán a másik termék mégiscsak jobb lett volna…”. Mit szólna hozzá, ha megszabadítanám ettől a nyomasztó érzéstől? A tanulmány elolvasása után Ön is ki tudja választani a sok hasonló közül a legjobbat.

  1. Honnan ismerszik meg a jó szakember?

Ha ön már építkezett vagy felújított biztosan kapcsolatba lépett már szakemberekkel. Én abban is biztos vagyok, hogy nem sikerült mindig kiválasztani a legmegfelelőbbet. De mi a helyzet az asztalos szakmában? Ha szeretné a bútorát jó kezekben tudni, Akkor ez csak az Ön tanulmánya lehet.

  1. Mire kell odafigyelni a konyhaszekrény tervezésekor?

Ön tudja mi az a munkaháromszög? Hogyan lesz konyhájában mindennek helye? Miként válik a konyha robotolásból élmény teli élettérré? Hogyan spórolhat meg minden nap tetemes időt? Ha nem, akkor ez a tanulmány éppen Önnek íródott!

  1. Miből készül a bútor?

Tanulmány a műszaki fogékonyságú érdeklődők számára, amiben kiderül, hogy milyen anyagokból készült régen a bútor, és milyen anyagokból készül manapság. Reméljük abban is segítségükre lehetünk, hogy Önnek milyen alapanyagokat érdemes választania.

  1. Amit a régi bútorokról tudni érdemes

A tanulmány tulajdonképpen egy rövid bútortörténeti áttekintés. Kihagyhatatlan, ha érdekli a bútorok fejlődése. Az Ön bútorát mikor szerkesztették meg először? Most kiderülhet.

 

Vissza a Letöltésekhez