Megrendelői vélemények

Nagyon pontosan, megbízhatóan dolgozik. A megrendelt bútort az előzetesen megbeszélteknek megfelelően készítette el. A lakásban egyéb, előzetesen fel sem merült kisebb javításokat is elvégezte. Elégedettek voltunk a munkájával, másnak is jó szívvel ajánljuk.
(El Boubakri Aomar)

Oldal ajánlása

 

100 %-os megrendelői garancia? –ez mit takarhat…

Alkalmazottként számtalanszor szembesültem azzal a ténnyel, hogy a kivitelezés kisebb-nagyobb mértékben eltért a megrendelésben foglaltaktól. Ami nem is baj, ha a megrendelő módosít valamit. Sok esetben azonban a főnök állt elő „költséghatékony” változtatásokkal. Ilyen lehetett pl.: olcsóbb alapanyagok alkalmazása, más márkájú termék beépítése, „gagyi” szerelvények, vékonyabb anyag, más fafaj, rossz felületkezelő anyag választása, stb. … hosszan lehetne sorolni.

Na jó, de hogyan lehet ezt elkerülni? Kérdezhetné bárki. Hiszen meglehet, hogy pontosan a kellően jó benyomást keltő, tapasztaltnak látszó kivitelező veri át a megrendelőt. Ebből csak egyetlen kiút látszik: már a megrendelés előtt tisztázni kell, hogy pontosan mit kap a Megrendelő a pénzéért.

Ezért a piacon elsőként itt lett bevezetve a 100 %-os megrendelői garancia!

garancia 

Mire szól a garancia? Arra, hogy a Megrendelő pontosan azt kapja, amit megrendelt.

Ez ilyen egyszerű?

IGEN!

Hiszen itt a helyszíni felmérésen vagy a kapcsolattartás során konkretizált anyagok nem változnak meg idő közben. Nem kap olcsó bútorlapot, ha drágábbat fizet meg; nem kap „gagyi” szerelvényt, ha egyszer minőségit kért, nem lesz eltérő a hátfal színe, stb.

Megrendelését követően Ön is ellenőrizheti az anyagmegrendelés folyamatát, vagy a szállítólevelet.

Nyugodtan dőljön hátra!

A minőség ellenőrizhető. Erre garanciát vállalunk!

Rendeljen bútort garanciával!

Kérje ajánlatunkat.

Vissza a Főoldalra