Megrendelői vélemények

Gábort mindazoknak a figyelmébe ajánlanám, akik igényes, precíz munkára vágynak, akiknek fontos, hogy az a bútor még 20 év múlva is bútor legyen, akik nem csak gyorsan akarnak valamit a konyhába/ szobába, hanem szakítanak időt arra, hogy a legjobb megoldást válasszák ki, a leginkább odaillő bútort készíttessék el. Gábor NEM máról holnapra dolgozik, viszont a kész művet már nem is bútornak nevezném, hanem alkotásnak, nem csak egy használati tárgyat kaptunk, hanem egy csodálni való remeket. Eddig még minden barátunk, aki meglátta a Gábor által készített csodát, úgy nyilatkozott, hogy a bútor tökéletesen harmonizál a környezettel, és el sem tudnának oda mást képzelni. Hála és köszönet ennek a remek szakembernek, aki odafigyelt minden részletre, leegyeztetett minden problémás részt, és a végén olyan fantasztikus szekrénysort kaptunk, amit nem is álmodtunk, de ami nélkül ma már el sem tudjuk képzelni a nappalinkat.
(Monoriné Stekler Anikó)

Oldal ajánlása

 

100 %-os megrendelői garancia? –ez mit takarhat…

Alkalmazottként számtalanszor szembesültem azzal a ténnyel, hogy a kivitelezés kisebb-nagyobb mértékben eltért a megrendelésben foglaltaktól. Ami nem is baj, ha a megrendelő módosít valamit. Sok esetben azonban a főnök állt elő „költséghatékony” változtatásokkal. Ilyen lehetett pl.: olcsóbb alapanyagok alkalmazása, más márkájú termék beépítése, „gagyi” szerelvények, vékonyabb anyag, más fafaj, rossz felületkezelő anyag választása, stb. … hosszan lehetne sorolni.

Na jó, de hogyan lehet ezt elkerülni? Kérdezhetné bárki. Hiszen meglehet, hogy pontosan a kellően jó benyomást keltő, tapasztaltnak látszó kivitelező veri át a megrendelőt. Ebből csak egyetlen kiút látszik: már a megrendelés előtt tisztázni kell, hogy pontosan mit kap a Megrendelő a pénzéért.

Ezért a piacon elsőként itt lett bevezetve a 100 %-os megrendelői garancia!

garancia 

Mire szól a garancia? Arra, hogy a Megrendelő pontosan azt kapja, amit megrendelt.

Ez ilyen egyszerű?

IGEN!

Hiszen itt a helyszíni felmérésen vagy a kapcsolattartás során konkretizált anyagok nem változnak meg idő közben. Nem kap olcsó bútorlapot, ha drágábbat fizet meg; nem kap „gagyi” szerelvényt, ha egyszer minőségit kért, nem lesz eltérő a hátfal színe, stb.

Megrendelését követően Ön is ellenőrizheti az anyagmegrendelés folyamatát, vagy a szállítólevelet.

Nyugodtan dőljön hátra!

A minőség ellenőrizhető. Erre garanciát vállalunk!

Rendeljen bútort garanciával!

Kérje ajánlatunkat.

Vissza a Főoldalra