Megrendelői vélemények

Maximálisan meg vagyok elégedve a Gábor munkájával. Egyedi munkát végzett nálunk, mivel cirkuszi lakókocsiba építtettünk be "Győzike stílusú" konyhabútort. Nagyon korrektnek, pontosnak ismertem meg a Gábort, rendkívül rugalmasnak, mivel 170 km-t utazott hozzánk a bútor beépítéséért. 4 hét volt a megbeszélt határidő, de 3 hét alatt elkészítette a bútort, ami egyébként megvalósította álmaimat, annyira tökéletes, precíz az utolsó apró pészletig! Gábor túllőtt a tervezésen is, saját ötletei alapján beletett olyan kiegészítőket, hogy még tökéletesebb, harmónikus legyen a bútor! Az árral is meg vagyok elégedve,ugyenz a bútor a konyhastúdióban a duplájába került volna! Köszönöm, hogy az álmom megvalósítottad! A jövöben is ha bútor kell csak hozzád fogok fordulni, a Családomnak, ismerőseimnek is csak Őt ajánlom!
(Ádámné Wertheim Kármen)

Oldal ajánlása

 

Üdvözlöm!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam: O. Nagy Gábor asztalosmester vagyok.

Gyermekkoromban mindig szerettem „barkácsolni”, Édesapám nagy örömére. Sajnos már nem láthatta, hogyan alakul ki kézügyességem, miként választok szakmát. A minden fiatal számára nehéz döntés meghozatalához eleinte csak azt tudtam, hogy mi nem szeretnék lenni. Úgy jártam, mint a filmbeli főhős: a végén csak egy maradt. Az asztalos szakma. Visszatekintve ez volt a legjobb választás. Ez az a szakterület, ahol a legtöbb szakmai tudás összpontosul; ahol a legjobban megmutatkozhat a kreativitás.

Utamat szakmunkás alkalmazottként kezdtem. De kíváncsiságom és eredményeim arra sarkalltak, hogy minél többet tudjak meg a szakma elméletéről és gyakorlatáról. Ezért munka mellett, levelező szakon folytattam tanulmányaimat. Középfokú, majd felsőfokú végzettségeket szereztem, szinte végig kiváló eredményekkel. Közben a gyakorlattól sem szakadtam el. Mindig olyan helyre igyekeztem kerülni, ahol tovább tudtam gyarapítani szakmai tudásomat, képességeimet. Dolgoztam asztalosként, gyártás-előkészítőként, szakmai elméleti és gyakorlati tanárként.

Az alkalmazottként felgyülemlett negatív munkatapasztalatok példáit igyekszem elkerülni vállalkozásomban. Véleményem szerint a tisztességesen elvégzett szakmai munka, a korrekt tájékoztatás, a reális áron nyújtott szolgáltatás tehet hosszútávon életképessé bárkit. A tanulás ma is része életemnek. Minden munkából lehet tanulni, mindig készen kell állni az újdonságok befogadására. Ezért rendszeresen járok szakmai előadásokra, kiállításokra; olvasok szakmai folyóiratokat, híreket. A kivitelezéseknél a lehetőségekhez képest igyekszek alkalmazni az újdonságokat, de a hagyományos, jól bevált módszereket sem felejtem el.

A faiparban eltöltött mintegy 25 év alatt módomban állt megismerni és elsajátítani mindazt az elméleti és gyakorlati tudást, mellyel nap - mint nap egyedi megoldásokkal tudom kielégíteni a lakásukat szépítők elképzelésit. Munkám során kiemelten fontos számomra, hogy az Ajánlatkérő részére hasznos, praktikus, minden igényt megvalósító szolgáltatást nyújtsak. Ennek érdekében több beszállító partnerrel tartok fenn kapcsolatot, hogy mindig a legjobb ár-érték arányú anyagokat tudjam biztosítani.

Önnek mikor készíthetem el bútorát?

Arckép
Vissza a Főoldalra